IDEP 2013-14

Quin any a IDEP!
QUIN ANY!

Entre els de 1er de Grau hi ha algunes propostes de fotollibre molt interessants. Us passo un parell de referències per tal que aneu anotant els noms d'aquestes feres que comencen a moure el cervell i els dits: són la Sira Seral, l'Isaac Calpe i la Carlota Delgado.

Els de 4art de Grau, ja preparant-se per saltar al carrer, han treballat, han escoltat, han crescut amb una força imparable. M'agradaria destacar dues propostes que, des del meu punt de vista, responen a un altíssim compromís amb la feina pròpia i estan connectats a la contemporaneïtat sense complexes: la Shani Bar ha aixecat un projecte de pell de gallina, es diu "Barcelona Civil War Remains, an uncertain guide" que sota l'aparença de guia turística és una crítica ferotge a l'amnèsia de l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya en relació als fets de la Guerra Civil. Excel·lent proposta!

En segon lloc, la Mariona Puig presenta una obra en forma de super GIFF animat, es tracta d'una peça crítica amb el capitalisme i tot el que d'ell se'n desprèn, sobrevola aspectes com la biopolítica, la responsabilitat mediambiental, la política del menjar, entre d'altres.