Laboratori de les Arts, Caixaforum.

La meva vinculació amb la pedagogia de la imatge es va forjar al Laboratori de les Arts de Caixaforum, Barcelona. De la mà de la Isa Abad i de la Glòria Valls, vaig tenir la sort de començar a fer de monitora l'any 1997 amb un taller sobre Jaques Henri Lartigue en el que treballàvem sobre el binomi ull-càmera, la idea d'enquadrament i reenquadrament i la relació entre text i paraules.

Més endavant em vaig encarregar, amb el Marc Coromina, el Jordi Boldú i el Josep Pedrals, de la direcció i la coordinació de l'experència fotogràfica anomenada "Districte 3". Consistia en tot un seguit de tallers de fotografia pels instituts de la zona de Sants-Montjuïc, animant-los a mostrar la seva versió del seu barri, a parlar a través de la càmera, fent fotos de la seva quotidianitat, els seus circuits i les seves experiències. Donar-los veu a través d'una eina popular, usant el llenguatge de la fotografia com a manera per a constituir la seva pròpia identitat. 

Després ja van arribar els tallers i les activitats vinculades a exposicions concretes: Li Zhesheng, Rineke Dijkstra, Charles Chaplin, Richard Avedon, el Fotopres, i tants d'altres!

Entre el 1997 i el 2008, una dècada aprenent i formant-me de dues dones que queden a l'ombra però que han estat responsables d'un programa esplèndid i crític d'experimentació al voltant de la imatge per a infants, joves i famílies.

GRÀCIES ISA I GLÒRIA.